Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gençlere yönelik hayata geçirilen kişisel gelişim kurs eğitimleri projesi kapsamında Belediye Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.
12 farklı branşta düzenlenen kişisel gelişim kurslarına Ereğli Belediyesi Oğuz Ata Tesisleri Gençlik Merkezinde start verildi. Gençlere yönelik hazırlanan proje doğrultusunda sosyal, kültürel ve sanatsal branşlardaki kurslara yoğun ilgi gösteren gençler düzenledikleri çiğ köfte partisi ile ilk haftanın yorgunluğunu müzik eşliğinde üzerlerinden attı.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in de katıldığı programda gençler, Başkan Özgüven’e kendilerine sağladığı imkanlar nedeniyle teşekkür etti.
Gençlerin, ülke geleceğini şekillendirecek kişiler olduğuna vurgu yapan Başkan Özgüven ise gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.
"Özgüveninizi hiç bir zaman yitirmeden, kendinizi sürekli geliştirin" diye konuşan Başkan Özgüven, "Bu ülke sizlere emanet. Bizler, sizlerin daha iyi yetişebilmeleri noktasında sizlere rehber olmaya çalışıyoruz" dedi.