Çekimleri İzmir’de devam eden “Düğüm Salonu” filminin ekibi, sette yerel basını ağırladı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın ev sahibi olduğu basın toplantısında, filmin yönetmeni Hakan Algül ve kalabalık oyuncu kadrosu ile renkli kareler ortaya çıktı. Film ekibini İzmir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Piriştina, getirdiği tepsi tepsi baklavaları da elleriyle oyunculara dağıttı.

BKM Film, Türk sinema tarihine damga vuran komedi filmlerine bir yenisini ekliyor. Çekimleri İzmir’de devam eden “Düğüm Salonu” filminin ekibi, sette yerel basını ağırladı. Toplantıya Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, filmin yönetmeni Hakan Algül ve oyuncu kadrosu katıldı. Başkan Piriştina, getirdiği tepsi tepsi baklavaları da elleriyle oyunculara dağıttı. Başkan Piriştina, “Böyle güzel bir eserin İzmir’de çekiliyor olması bizler için çok önemli bir kazanım. İnanıyorum ki izleyici de böyle usta bir kadrodan çıkacak eseri büyük bir heyecan ve merakla bekliyorlar. Çok güzel bir film çıkacağına inanıyorum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Bir İzmir filmi yapmak benim için çok önemli”

Düğüm Salonu’nun senaryosunu yazan ve baş rollerinden birini üstlenen Şahin Irmak, “Ben oyunculuk mesleğine İzmir’de başladım. Bir İzmir filmi yapmak benim için ayrı önemli. Dev kadromuz var, yok yok. Çok kıymetli oyuncularımız var. Çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Çektiği komedi filmleri ile salonlara milyonlarca kahkaha taşıyan Hakan Algül ise “Güzel olacağını düşündüğümüz bir filmle uğraşıyoruz. Gerçekten uyum içinde çalışan çok hoş bir kadroyla çalışıyoruz. Oyuncuların hepsi çok iyi insanlar ve çok iyi oyuncular” şeklinde konuştu.

Oyuncuların İzmir sevgisi

Film çekimlerinin İzmir’de gerçekleşiyor olmasından çok büyük mutluluk duyduğunu belirten ekip, tüm İzmirliler’e de teşekkür etti. Tüm oyuncular sık sık İzmir hayranlığını dile getirirken, Salih Kalyon, “Efendim sene 1302” diye lafa başlayınca tüm ekip kahkahaya boğuldu. Kalyon, cümlelerine şöyle devam etti:

“Ben buraya ilk geldiğim zaman çarpılmıştım, sene 1964. İleride emekli olursam İzmir’e yerleşirim demiştim. Bugün de çok sevdiğim dostlarımla birlikte bir İzmir filmi yapıyoruz. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Ruhu kıpır kıpır bir film”

Ayşenil Şamlıoğlu da, “Bu kadar ruhu kıpır kıpır bir filmi bu ruhla örtüşen kıpır kıpır bir şehirde çekmek gerekiyordu. Bize de doğru bir yerel enerji verdi” diye konuştu.

Nilgün Belgün de 5 sene sonra kesin İzmir’e yerleşeceğini dile getirdi. Onur Buldu ile 4. sinema filmini çektiğini söyleyen İrem Sak, Şahin Irmak’a yazdığı senaryo ile mesleğini daha fazla sevmesini sağladığı için teşekkür etti. Kahkahalar eşliğinde gerçekleşen basın toplantısına katılan yönetmen Hakan Algül ve oyuncular Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Salih Kalyon, Ayşenil Şamlıoğlu, Bilge Şen, Beyti Engin, Toprak Sağlam, Evren Duyal, Güneş Hayat, Murat Karasu, Hakan Akın, Gazanfer Ündüz, Hakan Bulut, Doğancan Sarıkaya ve Burcu Altın çekimlere kaldığı yerden devam etti.

2018’de sinemaseverler ile buluşacak

Şahin Irmak’ın yazdığı bu eğlenceli senaryoyu Hakan Algül yönetiyor. Düğüm Salonu’nun eğlenceli kadrosunda Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Salih Kalyon, Ayşenil Şamlıoğlu, Bilge Şen, Beyti Engin, Toprak Sağlam, Evren Duyal, Güneş Hayat, Murat Karasu, Hakan Akın, Gazanfer Ündüz, Hakan Bulut, Doğancan Sarıkaya ve Burcu Altın yer alıyor. Hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmediği bu eğlenceli düğün hikayesi 2018’de sinemaseverler ile buluşacak.

Düğüm Salonu

Aynı gün aynı saatte yan yana iki düğün salonunda iki farklı düğün vardır. Birbirine çok benzeyen, pek de benzemeyen dört ailenin bir araya geldiği bu en mutlu günde, bir düğünün gelini ile diğer düğünün damadı birbirini tanımaktadır. Bu tanışıklık, iki düğüne de damgasını vuracaktır.