İzmir’de, ’9 Durak 9 Deneyim’ projesi kapsamında düzenlenecek olan 3. Aşk Festivali ile bu hafta sonu Dalyan’da unutulmaz iki gün yaşanacak.

21-22 Ekim tarihlerinde Dalyan Mahallesinde, bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilecek olan Aşk Festivali, yörede yaşanmış bir platonik aşktan esinlendi. Çeşme’de yıllarca dilden dile dolaşan Nezir’in aşk hikayesi ise daha sonra belediye tarafından Dalyan’da düzenlenen Aşk Festivali ile ölümsüzleştirildi.

Yöresel ürünlerin ve el işlerinin satılacağı stantların da açılacağı festivalde, renkli görüntülere sahne olması beklenen kortej yürüyüşü, 21 Ekim Cumartesi günü, saat 13.00’de gerçekleştirilecek.

Festivalin ilk gününde, dans gösterileri, Grup Son Dakika konseri ve Bluco Entrudo Ritm Grubu gösterileri festival ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak. Aşk Festivalinin ilk günü saat 20.00’deki Zeliha Sunal & Z/Project konseri ile sona erecek.

3. Aşk Festivalinin ikinci gününde ise, gün boyu değişik saatlerde gerçekleştirilecek dans gösterilerinin yanı sıra Efedrin Band konserleri ve Bluco Entrudo Ritm Grubu gösterileri ile Dalyan mahallesi şenlenecek. Festival, saat 19.00’daki "Her aşk biraz komiktir" adlı tiyatro gösterisinin ardından sona erecek.