86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’nda, Alice Harikalar Diyarında sirk tiyatrosu son oyunlarında yine izleyenleri büyülerken, Mogambo Caz Gecelerinde ise usta sanatçı Vedat Sakman müzikseverlerle buluştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın ana sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), yine hareketli ve dopdolu bir gün geçirdi. Mogambo Caz Gecelerinde usta sanatçı Vedat Sakman müzikseverlerle buluştu. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosunda Alice Harikalar Diyarında sirk tiyatrosunda da son oyun yine izleyenleri büyüledi. Müzik yaşamına İzmir’de henüz lisede okurken başlayan usta sanatçı Vedat Sakman, Mogambo’da cazseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gitarıyla sahneye çıkan Sakman, geçmişten günümüze çok sevilen eserlerini seslendirdi.

Haldun Dolmen’in oyunu sahnede

Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosunda gösteriler ve oyunlarda hız kesmeden devam ediyor. Açıkhava Tiyatrosunda 24 Ağustos 2017 Perşembe İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen ve baş rolünü Zihni Göktay’ın oynadığı Hisse-i Şayia ikinci kez sahnelenecek. İsmet İnönü Kültür Merkezinde ise yine 24 Ağustos günü "Sevgilime Göz Kulak Ol" isimli tiyatro oyun sahnelenecek. 1900’lerin başında güzel, çapkın, neşeli Amelie’nin ve hayranlarının öyküsünü anlatan ’Sevgilime Göz Kulak Ol’ tiyatro oyunu iki perdede Haldun Dormen tarafından sahneye konulurken, oyunda ise Aydan Şener, Deniz Arcak, Bülent Alkış gibi isimler yer alıyor.