Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Erdemir Musiki ve Folklor Derneği Tiyatro Grubu oyuncularının da rol aldığı 'Keşke' isimli kısa film tanıtımı yapıldı.

    Yönetmenliğini Serkan Çelik’in yaptığı, Erdemir Musiki ve Folklor Derneği Tiyatro Grubu oyuncularının da rol aldığı Karadeniz Ereğli Rotary Kulp ve Karadeniz Ereğli Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin destekleriyle sanatseverlerle buluşan 12 dakikalık kısa film,‘Keşke’ Erdemir Taş Bina’da ilgiyle izlendi.

    Film oyuncularından Mert Çaka açılışta yaptığı açılış konuşmasında "Filmimiz Karadeniz Ereğli’de ilk kısa film gösterimi olmasıyla önem taşıyor. Yönetmenimiz Serkan Çelik’in hazırladığı ve yönettiği filmde birbirinden değerli arkadaşlarımız rol aldı. Arkadaşlarımız tiyatro oynamalarına rağmen ilk kısa filmde rol almanın heyecanını da yaşadılar." dedi.

    Film Yönetmeni Serkan Çelik ise yaptığı konuşmada "Bu filmin oluşmasında bizler destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Buradaki amacımız; burada ilk kısa film gösterimin yapıyoruz. Bizden sonra gelecek nesillere yapacağımız ve yapabileceğimiz işler için cesaret toplamaya geldik. Filmimiz adı ‘Keşke’ adı üstünde 3 günde 4 er saatten 50 saniyeler içinde çekilen toplam 12 dakikalık bir kısa film. Daha önce tiyatroda oynayan sinema deneyimi olmayan arkadaşlarımızla çalıştık. İçlerindeki oynama isteği ve arzuları kısa film sayesinde oluştu." şeklinde konuştu.

    Film, 50’li yaşlarına gelmiş bir adamın kalp krizi geçirirken, hayatının film şeridi gibi gözünün önünden geçmesini anlatıyor.