Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile VM Medical Park Bursa Hastanesi çalışanları, örnek bir projeye imza attı.

Her iki kurumun çalışanları, “Bir Kitap Bin Umut” projesiyle Şehir Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulundu. Bağışlanan kitaplar Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Ayşe Hacıoğlu’na teslim edildi. Kütüphaneler Haftası’yla eş zamanlı yürütülen kampanyada, BUSKİ çalışanları bin 530, VM Medical Park Bursa Hastanesi çalışanları da 420 kitap bağışında bulundu.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, toplum bütün kesimlerini kitapla buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. Projeyi Kütüphaneler Haftası’nda başlattıklarına işaret eden Çetinavcı, bu projede yer almaktan büyük mutluluk duyduklarına dikkat çekti.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan da, iletişim teknolojilerindeki gelişmenin bilgiye ulaşımı kolaylaştırdığını, bunun da kitap okuma alışkanlığını azalttığını söyledi. Arslan, kampanyanın amaçlarından birinin de kitap okuma alışkanlığına destek oluşturabilmek olduğunu söyledi.