MUĞLA (AA) - Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı "İftarlık Gazoz" filminin konuk oyuncusu komedyen Cem Yılmaz, sette bir araya geldiği Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile sohbet etti.

"Dondurmam Gaymak" ile Oscar'a aday adayı gösterilen Aksu, yeni sinema filmi "İftarlık Gazoz"u izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Çekimlerinin büyük bölümü Menteşe ve Ula ilçelerinde yapılan filmin konuk oyuncusu Yılmaz, seti ziyarete gelen Gümüş ile çay içerek, sohbet etti.

 Gümüş, yaptığı açıklamada, son aylarda yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çeken Menteşe'nin çok değerli sanatçıları ağırladığını söyledi.

"İftarlık Gazoz" filmiyle Yılmaz'ı daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını belirten Gümüş, "Cem Bey'in burada olması ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlıyor" dedi. 

Yılmaz ise "İlk defa bir belediye başkanının film setini ziyaret ettiğini gördüm. Hem çok şaşırdım hem de çok hoşuma gitti" diye konuştu.

Gezme fırsatı bulduğu Menteşe'yi çok beğendiğini anlatan Yılmaz, kentin tarihi dokusunda da hayran kaldığını dile getirdi. Yılmaz, kentteki insanların çok sıcakkanlı olduğunu, bu samimiyetin sinemada izleyicilere de yansıyacağına inandığını kaydetti.

Sohbet sırasında esprileriyle settekileri de güldüren Yılmaz, Gümüş'e ziyareti ve destekleri için teşekkür etti. 

Ege hikayesi olan "İftarlık Gazoz", 1970'li yıllarda geçiyor. İlkokul öğrencisi Adem'in öyküsünün anlatıldığı film, 29 Ocak'ta gösterime girecek.