Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği (MANİSA AF-DER) Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek 9. Katmer Şenliğine davet etti.

Vali Güvençer’e kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür eden Başkan Güneş, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdikleri Katmer Şenliğinin 9’uncusunu bu yıl 22 Ekim Pazar günü 10.00-18.00 saatleri arasında Şehzadeler ilçesi Akpınar Dinlenme Tesislerinde düzenleyeceklerini söyledi. Başkan Güneş, Şenlikte yöresel müzik dinletileri, katmer dağıtımı, çocuk oyun eğlenceleri olacağını ve hediyeler dağıtacaklarını söyledi. 9. Katmer Şenliğine Vali Güvençer’i davet eden Başkan Güneş, “Katmer Şenliğimizi Afyonkarahisarlılarla olduğu kadar eşimiz, dostumuz ve Manisalı kardeşlerimizle ve değerli bürokratımız valimizle birlikte yapmak istiyoruz. Valimizin şenliğimize katılımından memnuniyet duyarız” dedi.

Vali Güvençer de ziyaretleri ve davetleri nedeniyle Başkan Güneş ve yönetimine teşekkür ederek yöresel kültürlerin yaşatılmasına katkılarından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. Vali Güvençer, programının uygun olması halinde şenliğe katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.