Güney Kore’de sinema ve eğlence programlarında boy gösteren Enes Kaya, sevenleri ile bir araya geldi.

Güney Kore’de uzun yıllardır faaliyet gösteren İstanbul Kültür Merkezi’nde Enes Kaya ile söyleşi ve imza günü düzenlendi. Organizasyona yoğun ilgi olmasından dolayı söyleşi kısmına kota konuldu ve önceden rezervasyon alındı. Kültür merkezinden alınan bilgiye göre rezervasyon işlemleri bir kaç saat içinde sona erdi. Başvuruların devam etmesi nedeni ile söyleşiye katılamayacak olanları, söyleşiden sonraki imza kısmına davet edildi.

Söyleşi öncelikle İstanbul Kültür Merkezi’nin tanıtımı ile başladı. Kültür merkezinin faaliyetleri hakkında kısa bir sunum yapan Müdür Hüseyin Yiğit, sunumdan sonra Enes Kaya’yı kürsüye davet etti.

Söyleşiye gelen sevenlerine teşekkür eden Kaya, hemen soru-cevap kısmına geçti. Sevenlerinin sorularına cevap veren aktör, Güney Kore’deki yaşamı ve son zamanlarda popülaritesinin artmasına vesile olan ‘Sıradışı Toplantı’ adlı program hakkında bilgi verdi.

Güney Kore’de yaşamını sürdürdüğünden çok memnun olduğunu ifade eden Kaya, Türkiye’nin kardeş ülke olarak bilinmesinin çok faydasını gördüğünü söyledi. Öğrencilik yıllarında bazı taksicilerin sırf Türkiye’den geldiği için para almadığını ifade aktaran Kaya, Güney Kore’den ayrılmak istemediğini de sözlerine ekledi. Söyleşiden sonra sevenlerine imza veren Enes Kaya, onlarla hatıra fotoğrafı da çekti.

ENES KAYA KİMDİR?

2002 yılında üniversite eğitimi almaya Güney Kore’ye gelen Kaya, 2007 yılında MBC kanalında bir kültür programını sunması ile televizyon dünyasına adım attı. 2010 yılında Haunters adlı bir filmde rol alan Kaya, bir çok eğlence programına katıldı. Şu an JBTC kanalında reyting oranı yüksek ‘Sıradışı Toplantı’ adlı eğlence programı ile ekranlarda gösteren Kaya, Kore kültürünü en iyi kavramış yabancı ünlü olarak biliniyor.