Watergarden İstanbul açıkhava sinemasında bu hafta , Oscar ödüllü “La La Land-Aşıklar Şehri” sinema severler ile buluşacak.

Watergarden İstanbul Açıkhava Sineması’nda en sevilen filmler sinemaseverler ile buluşmaya devam ediyor. Perşembe gecelerinin en keyifli eğlencesi olmaya aday Watergarden İstanbul Açıkhava Sineması’nda bu Perşembe saat 21.00’da Damien Chazelle tarafından yazılan ve yönetilen Oscar ödüllü Amerikan romantik müzikal komedi-drama filmi “La La Land- Aşıklar Şehri” sinema severler ile buluşacak.

21 Eylül’e kadar devam edecek ücretsiz gösterimler kapsamında; 7 Eylül Perşembe bilgisayar animasyonlu komedi filmi Patron Bebek, 14 Eylül Perşembe Ata Demirel’in başrolünü paylaştığı Olanlar Oldu ve 21 Eylül Perşembe günü Amerikan aksiyon filmi John Wick 2 Watergarden ziyaretçileri ile buluşacak.

Türk Telekom Prime sponsorluğunda sinemaseverleri ağırlayan Watergarden İstanbul, özel bir kampanya da sunuyor. 14 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında sinemaseverlere çeşitli kafeler ve sinemalarda yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.