Yıllar boyu kadınlar için bir sembolü olmuş olan yazma modelleri her ne kadar eski bir gelenek olsa da günümüzde bile hala yeni ve farklı modeller üretilmekte. Çok eski bir el emeği olan iğne oyası tekniği ile hanımlar, başlarına taktıkları yazmaları, tülbentleri ve yemenileri süsleme ihtiyacı duymuş ve kendi zevklerini iğne oyasından süsler yaparak yazma kenarlarını süslemişlerdir. Süslemişlerdir diyoruz çünkü bu süsler hazırda var olan ve satılan bir şey değildir.

Anadolu kadınının vazgeçilmez aksesuarı olan iğne oyası yazma modelleri, 2016 yılında olduğumuz şu günlerde bile kadınlarımız tarafından sürekli araştırılmakta, farklı ve yeni model arayışı her zaman devam etmektedir. Bunun nedeni ise artık iğne oyası çalışmalarının artık kadınlarımız tarafından meslek haline getirilip bu iş ile aile bütçesine katkıda bulunmak istemeleridir. Bizde bu işi severek yapan ve sürekli yeni modeller üreten bir siteyi sizlere tavsiye edeceğiz.

Farklı ve yeni yazma modelleri arayışında olan hanımlar için igneoyamodelleri.com sitesini tavsiye ediyoruz. Tavsiye etmemizdeki amaç sitedeki tüm modellerin kendi üretimleri olduğu ve farklı modeller arayanlar için kaçırılmaması gereken bir site olmasıdır. Sitenin büyük bir kısmını iğne oyası modelleri, yazma modelleri ve havlu kenarı modelleri oluşturmaktadır.

Aslında sitede  bulunanlar bu kadarla da sınırlı değil. İgneoyamodelleri.com adresinde sizleri örgü modelleri, lif modelleri, bebek örgüleri, kazak ve yelek modelleri, dantel modelleri, keçe çalışmaları, dekorasyon önerileri gibi daha bir çok kategoride ürün ve yazı sizleri için özgün olarak hazırlanmaktadır.

Eğer sizlerde farklı, yeni ve hiçbir yerde bulunmayan modeller arıyorsanız sürekli olarak yeni modellerin eklendiği bu siteyi günlük olarak takip etmenizi öneririz.