Aktör Rob Reiner Afrika Amerika Film Eleştirmenleri Birliği Ödülleri’nde sahne alarak konuştu ve Amerikan Başkanı Donald Trump’a karşı savaş “Milli bir savaşın son mücadelesi” dedi.

Aktör Rob Reiner Afrika Amerika Film Eleştirmenleri Birliği Ödülleri'nde sahne alarak konuştu ve Amerikan Başkanı Donald Trump'a karşı savaş “Milli bir savaşın son mücadelesi” ifadelerini kullandı, “Ne zaman ki göreve geldi, Charlottesville'de her iki taraftan da iyi insanlar oldu, b**k çukuru ülkelerden gelenler oldu ve böylece gider ve ofisinde istihdam ettiği kişileri görüyorsunuz. Ve görüyoruz ki bu şimdi milli bir savaşın son mücadelesi olacak.” dedi.
Reiner konuşmasını “Sosyal Adalet Ödülü” aldıktan sonra gerçekleştirdi.

REINER: KAZANACAĞIZ

Reiner, “Şu anda bunun için mücadele ediyoruz. Ve kazanacağız, kazanacağız fakat bunun kolay olacağını düşündük, geriye sürüklendik ve biz kazanmak üzereyiz, kazanmazsak bu ülkenin başlangıcındaki vaat, ki hepimiz biriz, hepimiz eşit yaratıldık, bu vaat geçen seçimlerde olanın üstesinden gelemezsek gerçekleşmeyecek. Ve biliyorum ki kazanacağız.” diye konuştu.

"AMERİKA'NIN SİYAHİLEŞMESİNDEN KORKUYORLAR"

Aynı zamanda Ocak'ta hükümetin kapanmasının sadece bütçe çatışmasından ileri gelmediğini fakat “Amerika'nın siyahileşmesi” üzerinden bir ırk savaşının parçası olduğunu ileri sürdü. Twitterdan, “Hata yapmayız, bu kapanış bir şey anlamına gelir: IRKÇILIK. Cumhuriyetçi Parti Amerika'nın siyahileşmesinden ölesiye korkuyor. Bu milli savaşın son büyük cephesini kaybedecekler. Faklılıklar bizim gücümüz” diye yazdı.

Kaynak: Time Türk