Radyo programcısı ve şiir yorumcusu olarak dikkat çeken Mesut Köseoğlu, ilk şiir kitabını Ares yayın evi aracılığıyla yayınladı. Köseoğlu'nun yayınlanan şiir kitabında 66 şiiri yer alıyor.

BENİ SENSİZ BIRAKMA

Mesut Köseoğlu'nun şiirlerinin yer aldığı Ares yayınlarından çıkan kitabın ismi "Beni Sensiz Bırakma" olarak belirlendi. Kitap seçkin kitapçılarda yerini aldı. Öte yandan kitap internet üzerinden de D&R, Kitap Yurdu, idefix, n11, Gitti Gidiyor gibi birçok siteden sipariş verilerek alınabiliyor.





KÜÇÜK YAŞTA ŞİİR'E BAŞLADI

Küçük yaştan beri şiire ilgi duyan Mesut Köseoğlu, şiirleri ile birçok ödül ve başarıya layık görüldü. Bunlar içerisinde en anlamlılarından birisi ise yazarın küçük yaşlarda katılarak birincilikle neticilenen Yeşilay'ın düzenlediği yarışma oldu.

RADYO PROGRAMCILIĞINDA YÜKSEK BAŞARI

Radyo programcılığı ve birçok TV kanalında katıldığı programlarla başarısıyla dikkat çeken Mesut Köseoğlu aynı zamanda Bizim Radyo'da da şiir programları icra etti. Dinleyicinin beğeniyle karşıladığı birçok programın mimarı olan yazar, bir çok organizasyonda da sunuculuk ve seslendirme çalışmaları yaptı.



Kaynak: Beyaz Gündem