Zümrüt, doğası gereğince etrafına huzur yaymak ile görevli bir değerli taştır.. Zümrüt kolye sayesinde de bu huzuru boynuna taşımak isteyen onlarca kadından bir tanesi de siz olabilirsiniz.. Üstelik oldukça güçlü olan sevginizin de çok daha güçlü ve olduğundan daha derin bir sevgi hale gelmesini istiyorsanız, özel günlerin vazgeçilmezi haline gelen pırlanta kolye sevginizi paylaştığınız o kişiye en az bir tane alabilirsiniz..



Normal yaşantımızda her zaman yakalayamadığımız sakinliği, zümrüt taşının enerjisinden alarak sakinliğe ve huzura kavuşabiliriz. Böylece hayat daha yaşanılır olurken mutluluk seviyemiz de artış gösterecektir. Sırf bunun için bile her kadının en az bir tane zümrüt kolyesi olması taraftarıyız.



Doğayı sevenlerin, yeşilin huzurundan, dinlendirme gücünden yararlanmak isteyenlerin tercihi olan zümrüt, çok sayıda fark yaratan tasarımları ile de gözlerimizi şenlendirmekte. Gerek pırlantalarla birlikte yapmış olduğu dans şölenleriyle sundukları görüntünün tüm kadınların kıskanılası bakışlarına maruz bırakarak gerek kendi kendine tüm sahneyi doldurabilecek bir görsel şölene sahip olarak bakışları her türlü üzerine çekmeyi başarmakta.



Dilerseniz siz de bu görsel şöleni boynunuzda hissedebilir, koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken sitemizden sipariş vermek. Çeşitli ürünlerimiz arasından sizi temsil eden elmas kolye bularak sipariş edebilirsiniz. Siparişlerinizi dilediğiniz taktirde taksitlendirerek ödeyebilir, kendiniz için, anneniz ya da sevgiliniz, eşiniz için etmiş olduğunuz siparişinize de iki ya da üç gün içerisinde ulaşabilirsiniz.

Tüm kullanılan resimler adresinden alınmıştır.