Tekne kiralama birçok farklı organizasyonların gerçekleştirilmesi için son derece önemli hizmetlerden birisidir. Düğün, nişan ya da kına gecesi organizasyonları, evlenen çiftlerin balayı destinasyonu, Boğaz turu, Adalar turu ve daha birçok özelliklere bağlı olarak gerçekleştirilen tekne kiralama hizmetleri hemen hemen yaygın olarak gerçekleştirilen en yeni hizmetler arasında gelmeye başladı. Bu bakımdan da firmamızca vip İstanbul tekne kiralama hizmetini onlarla buluşturarak her anlamda kaliteden ödün verilmeksizin sıra dışı hizmetlerin elde edilmesine çalışılmakta ve müşteri memnuniyeti daima yüksek standartlarda tutulmaktadır.

Elbette bütün bu hizmet anlayışımızla da müşteri odaklı yaklaşım sergilenerek müşterilerimize yönelik olarak kiralama hizmetleri gerçekleştirilmektedir.

Lüks Tekne Kiralama

Vip İstanbul tekne kiralama hizmeti bakımından ekonomik fiyat seçenekleriyle verilen hizmetle herkesin rahatlıkla tekne kiralaması ve her yönüyle tüm gereksinimlerini çok kısa bir sürede tamamlaması mümkün olmaktadır. Sadece evlilik kutlamaları değil aynı zamanda şirketlerin her türlü organizasyonları için de sağlanmaya devam edilen kiralama hizmetleriyle sıra dışı yaklaşımlara yer verilerek tamamen profesyonel hizmetler ortaya konulmaktadır. Bu da firmamızın uzun bir süreden beri yürütmüş olduğu hizmet anlayışlarının bir gereği olarak sürdürülmektedir. Daima konforlu, dört dörtlük her koşulun düşünülerek verildiği tekne kiralama hizmetlerinde kusursuz olarak ortaya konulan hizmet potansiyellerine dayanılarak tamamen sıra dışı yaklaşımla hizmetler verilmeye devam edilmektedir.

5 Yıldızlı Konaklama İmkanı

Yat kiralamaya yönelik olarak prestijli olarak vermiş olduğumuz İstanbul tekne kiralama hizmetimiz uzun bir süreden beri sizlerle buluşturulmaktadır. Her anlamda konuklarımızın memnun kalacakları bir kiralama hizmeti ortaya konularak 5 yıldızlı konaklama imkanlarının elde edilmesi amaçlanarak her anlamda kaliteden taviz verilmeden dört dörtlük hizmetlerin ortaya konularak sıra dışı hizmetler oluşturulması mümkün olmaktadır.

Yine bunun yanında çift kişilik özel vip servisler de bulunmakta ve tamamen farklı bir konaklama anlayışına dayanılarak hizmet sağlanmaktadır. İşte bütün bu farklı hizmetler doğrultusunda ortaya koymaya devam ettiğimiz etkin yaklaşımlı hizmetlerimizle müşterilerimiz için en hassas kiralama faaliyetlerini yürütüyoruz. Bu anlamda da daima profesyonel, sezonluk ya da günlük, haftalık kiralama alternatiflerini müşterilerimizle buluşturuyor, onlara memnun kalacakları bir hizmet aktarıyoruz.