Kültürün, doğanın ve insanın kucaklaştığı yeşil ile mavinin birbirine karıştığı cennet vari yerleri ile Karadeniz Bölgesi, her ziyaretçisini canı gönülden karşılıyor. Yeşilin bin bir tonunu barındıran dağları, her tanrı misafirine açılan kapıları, dağları, çaylıkları, fındıklık ve hırçın dalgaları ile Karadeniz herkese coşkuyla ev sahipliği yapıyor.

Karadeniz’in kendine özel havası ve her an kaşınıza çıkacak farklılıkları ile sizi sürekli şaşırtacaktır. Denize paralel yollarındaki köylerde, dağa çıkan yayla yollarında Karadeniz havalarını bulacaksınız. Karadeniz horonsuz ve horon Karadenizsiz olmaz misali, horona doyacaksınız. Unutmayın ki Karadenizlilerin horon oynaması için nedene ihtiyaçları da yoktur. 

Karadeniz, hele ki yemekleri ile de ayrı bir şölen yaşatır midelere. Mıhlamasından hamsisine veya fındığından turşu kavurmasına kadar söylenecek sözlerin bittiği sofralarda ağırlanırsınız.

Ülkemizde doğa turizm denilince akla ilk gelen bölge Karadeniz; havası, suyu, insanı ile bir başka tat bırakır akıllarda. Karadeniz turlarında hem doğayı hem de tarihi bir arada yaşamak mümkündür. Çok eski geçmişe dayanan tarihi ile dağlarından denize kadar her zaman bir merak unsurudur.

Kültürü Doğa İle Kucaklayın

Karadeniz turları, Karadeniz’in tüm şehirlerini, yaylalarını ve doğasını insana yaşatır. Sınır komşusu Batum’da o kadar yakındır ki kısa bir gezi misali bakmışsınız ülke dışına çıkıyorsunuz.

Karadeniz Bölgesi turları konusunda deneyimli Karadeniz severleri gönüllerince yaşayacakları turlarla bu bölgeyi baştan aşağı gezdiriyor. Uçakla veya otobüsle boydan boya uzman ve deneyimli tercümanlarla gezebilirsiniz.

Hititlerin başkenti Amasya’dan başlayan yolculuklar, Kuruluş Savaşımızın başladığı Samsun’a uzanır. Oradan İpek yolunu takip ederek Ordu’ya sonrasında göçmen kuşların şehri Giresun’a gidilir. Hamsi ve Horun’un memleketi Trabzon’dan geçen yolunuz yemyeşil Rize çaylıklarına kadar gider. Firma bazı turlarına Batum’u da dahil ederek hazır, kapısında kadar gelmişken komşu ülkeye de kısa bir gezinti yapmanızı sağlıyor.

İsterseniz seyahatinizi yaylaları da dahil ederek, meşhur Karadeniz yaylalarında oksijene doymanıza imkan sunuyor. Firmanın düzenlediği Karadeniz turları 6 gece ve 7 gün sürüyor. Otobüs ve uçak alternatifinde en iyi kalitede otellerde konaklama imkanı buluyorsunuz.

Firma gezmeyi sevenlere sunduğu fırsat ve indirimlerle de bütçeye uygun turlar düzenleyerek herkesin bu cennet bölgeyi görmesini sağlıyor. Karadeniz’i görmediyseniz ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey telefonla aramak olacaktır.