Kütahya Belediye Baykanı Kamil Saraçoğlu, belediyenin projelerinde engelli vatandaşları unutmadıklarını ifade etti. Kütahya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Sakatlar Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Şizofreniyle Yaşam Derneği, Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü, Kütahya Engelliler İşitme Derneği, Kütahya Böbrek Hastaları Derneği, MS ve Epilepsi Derneği, Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kütahya Engelliler Spor Kulübü Derneği, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesi, Kütahya Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı, DPÜ Engelli Öğrenci Birimi temsilcileri ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.
Başkan Saraçoğlu, “Kütahya Belediyesi olarak görevimiz daha yaşanabilir bir şehir inşa etmek. Yaptığımız her projeyi ve düzenlemeyi siz engelli vatandaşlarımızın rahat edebileceği şekilde dizayn etmeye özen gösteriyoruz. Sizlerin de toplumumuzun bir parçası olduğunu, iş istihdamına ve topluma katkı sağladığınızı asla aklımızdan çıkarmadık. Engelli vatandaşlarımız için bir araya gelebileceğiniz bir tesis projesi geliştirdik. Bu tesis sizler için ücretsiz olarak hizmet verecek” dedi. (EFE)