Kütahya’nın Simav Belediye Başkan Süleyman Özkan, ilçedeki 600 engelliyi yemekte bir araya getirdi
Duygulu anların yaşandığı yemekli organizasyona Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve protokol üyeleri katıldı.
Engelli piyanist Dursun Çimen ve engelli Canan Ceylan’ın türküleriyle süslenen gecenin ilk konuşmasını, Simav Dikensiz Güller Derneği Başkanı Zekeriya Fidan yaptı. Fidan, “3 Aralık engelliler günümüzde, bu organizasyonu hazırlayan ve bizleri buluşturan Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ile bağış yaparak iki adet akülü engelli aracın alan hayırseverlere teşekkür ediyoruz “ dedi.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav’daki engelli vatandaşlara Belediye olarak her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti. Özkan, “Engelliler için yaptığımız her hizmetin bir gün kendimize de gerekli olabileceğini unutmayalım. Engellilerin ilçemizdeki en büyük engeli kaldırımlar, halkımızın ve esnaflarımızın kaldırımları işgal etmemesini rica ediyorum. Belediye hizmetlerinin tamamından engelli vatandaşlarımızı faydalandırıyoruz, engelli vatandaşlarımız için hazırlanan proje ise ödül almaya layık görüldü, Ak Parti İlçe Başkanımız Hüseyin Güner tarafından sizlere takdim edilecek" diye konuştu.
Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve engelliler öğretmeni İsmail Bacaksız birer konuşma yaptı.
Bağış yoluyla alınan iki adet akülü tekerlekli sandalye, Simav Kaymakamı Türker Çağatay halim tarafından engelli Nagehan Demiralay’a (23), Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından Mehmet Kaçmaz’a (29)verildi.
Sevinç ve hüzünlü anların yaşandığı renkli gece, engelli piyanist Dursun Çimen ve engelli Canan Ceylan’nın türküleriyle sona erdi. (MEİ-EFE)