Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde engellere yönelik etkinlik düzenlendi.

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünce “Engelleri Sporla Aşıyoruz “ adı altında düzenlenen etkinlikte Kütahya Altınokta Körler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi, Kütahya Engelliler Yardımlaşma Derneği üyeleri ve Çavdarhisar’da bulunan engelli vatandaşlar keyifli dakikalar geçirdi.

Etkinlikte Çavdarhisar’da yaşayan engelli vatandaşların bocce oyunu gösterisi ayakta alkışlandı.

Kütahya Umut Engelliler Spor Kulübü üyelerinin basketbol maçı ilgiyle izlendi.

Daha sonra Kütahya Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış ve Süleyman Şahin’in türküleri eşliğinde salonu dolduran engelli vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.

Etkinliği düzenleyen Çavdarhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Latif Keleş, ’’Amacımız Engelli kardeşlerimizin farkındalığını ortaya çıkarmaktı.Onlara hayatın her alanında başarılı olabileceklerini hatırlatmaktı.Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğini topluma göstermekti.Katılan tüm herkese sonsuz teşekkürler’’ dedi.

Program sonunda tüm katılımcılara Kaymakam Kadir Yurdagül, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, daire amirleri tarafından tarafından günün anısına plaket verildi. (YD-EFE)