AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Hisarcık Teşkilatının referandum çalışmalarına katıldı.

İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Başkan Yardımcısı İlçe Koordinatörü Remzi Günay ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Eşsiz ile birlikte AK Parti Hisarcık teşkilatının ilçe merkezi ve köylerinde sürdürdüğü referandum çalışmalarına iştirak etti.

Ali Çetinbaş ve beraberindekiler, Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Şen, İbrahim Kılıç ve parti teşkilat üyeleriyle Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şubesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, iş yerleri ile Dereköy ve Şeyhler köylerini ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler verdiler.

Ziyaret sonrası İHA muhabirine bir açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, ”16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması ile alakalı Hisarcık ilçemizi ziyaret ettik. Bu kapsamda hem çarşı merkezinde, hem Yenidoğan Mahallesinde ziyaretlerde bulunduk. Ayrıca Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şubesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ziraat Odasını da ziyaret ederek oradaki yönetici arkadaşlarımızla hasbıhal etme imkanı bulduk. Akşam ise Dereköy ve Şeyhler köylerinde hemşerilerimizle buluştuk. Şunu açıkça ifade etmemiz gerekirse; Hisarcık’taki hareketlilik, nezaket ve bize göstermiş oldukları muhabbet ziyadesiyle memnun etti. Ben inşallah bu halk oylamasına Hisarcık’ın kendisine yakışır şekilde en yüksek oranda destek vereceği kanaatindeyim. Hisarcık’ın sorunlarını yakından takip ediyor, meseleleriyle ilgileniyoruz. İnşallah öğrenci, halk buluşmasının ve birbirini anlamasının en bariz şekilde tebarüz ettiği Hisarcık ilçemiz daha iyi noktalara hep birlikte çalışarak gelecektir diye düşünüyorum” dedi.(MA-EFE)