Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel,
İstanbul’da hain terör saldırısını kınadı.
Saldırının hedefinin doğrudan Türkiye’nin varlığına yönelik olduğunu belirten Gazel, "İstanbul’daki patlama bu milletin birliğine, kendini yönetme iradesine, yeni Anayasa’ya atılmış bir bombadır. Doğrudan hedefi Türkiye’nin varlığı ve ülkenin lideridir.
Birileri ’bu ülkeyi size, yani bu milletin kendisine, Anadolu’nun bağrından çıkmış yiğit evlatlarına yönettirmeyiz’ demeye çalışıyor.Bu savaşı elbette ’biz’, yani bu millet, yani iki yüz yıldır hedefleri, hayalleri, tarihin kendisine yüklediği büyük misyonu ve medeniyet değerleri unutturulmaya çalışılmış ve son 15 yıldır kendine gelmiş, her türlü haksızlığa, zulme, adaletsizliğe, Anadolu’nun bağrından çıkmış yiğit evladı şanlı lideri Recep Tayyip Erdoğan ile ’dur’ demiş ’güzel insanların’ iradesi kazanacak.
alçak terör ve onun hain destekçileri ve terörü maşa olarak kullanıp bu ülkeyi yıpratmaya çalışan emperyal güç odakları kaybedecek.Yaralılara acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz milletimize geçmiş olsun" diye konuştu. (EFE)