Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu’nda öğretmenlerin katkılarıyla düzenlenen aşure etkinliğinde öğretmenler öğrencilere aşure dağıttı.
Muharrem Ayı dolayısıyla okul idarecileri ve öğretmenlerin katkılarıyla gerçekleştirilen aşure etkinliğinde öğretmenler protokol üyeleri ve öğrencilere yaklaşık 500 kişilik aşure ikram etti.
Şehitler Ortaokulundaki aşure etkinliğine Kaymakam Davut Bayraktar, Garnizon Komutanı Hakan Özgül, İlçe Müftüsü Mustafa Arda, Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulbari Alp, Şehitler Ortaokulu Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, okul müdürleri, Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, her yıl Muharrem ayı nedeniyle öğretmenlerin katkılarıyla aşure etkinliği düzenlediklerini söyledi.
Özyurt,” Aşure dağıtım etkinliğini öğretmen ve öğrenciler arasında sevgi, saygı ve hoşgörünün pekişmesi amacıyla gerçekleştiriyoruz. Aşureyi öğrencilerimizin yanı sıra okul bahçesinde stant açarak gelip geçen vatandaşlara da ikram ediyoruz” dedi.(MA-EFE)