Aydın süper amatör kümede liderliğini sürdüren ve BAL hedefi koyan Didim Belediyespor kulübe destek amaçlı olarak sponsorlarında desteğiyle Resul Dindar konseri düzenledi.

Didim Belediyespor’a destek amaçlı ve sponsorların katkılarıyla düzenlenen Resul Dindar konserinde, Didimliler Karadeniz ezgileriyle gönüllerince bir gece geçirdi. Didim’deki bir Disco’da düzenlenen konsere Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ile CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Çağlar’da katılırken biletli konsere Didimliler de ilgi gösterdi.

Saat 23.30’da sahne alan Resul Dindar sahneye Didim Belediyespor formasıyla çıkarken, ilk şarkısıyla sevenlerini mest etti. Ardından sponsorlara teşekkür plaketleri verildi. Kaymakam Türköz tarafından iş adamları Özcan Saygın’a, Cüneyt Subaşı’ya ve İbrahim Subaşı’na teşekkür plaketi verildi. Törende ayrıca destekleri için Resul Dindar’a hem adının yazılı olduğu forma hem de plaket verilirken, iş yeri sahibi Bünyamin Karhan’a da teşekkür plaketi verildi. Kaymakam Türköz Didim Belediyespor yararına düzenlenen konsere katkı sunan ve emek veren herkese teşekkür etti.

Ardından Resul Dindar söylediği parçalarla sevenlerini güzel dakikalar yaşattı.