Sevilen oyuncu Engin Günaydın magazincilere verdiği demeçte dizi sürelerini eleştirdi. Ünlü oyuncu, “Diziler artık çok zorlaştı, süreleri çok uzun, gittikçe de ipin ucu kaçtı ondan dolayı da ne iyi senaristler yazabiliyor ne de iyi yönetmenler yapmak istiyor” dedi.

Sevilen oyuncu Engin Günaydın, dizi sektörünü eleştirdi, film yapmak istediğini söyledi. Önceki gün bir AVM’de magazincilerin sorularını yanıtlayan oyuncu Engin Günaydın, dizi sürelerinin çok uzun olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu, “Diziler artık çok zorlaştı, süreleri çok uzun, gittikçe de ipin ucu kaçtı ondan dolayı da ne iyi senaristler yazabiliyor ne de iyi yönetmenler yapmak istiyor. Yani çok zorlaştı artık ondan dolayı da bende pek istemiyorum” diye konuştu. Magazincilerinin ’bıyık bırakmışsınız’ sorusuna gülerek “Evet ama fazla siyah çıktı” yanıtını veren sevilen oyuncu çok uzun süredir dinlendiğini, şimdi çalışmaya hazır olduğunu ifade etti.

Dizi projesi var mı?

Günaydın, senarist Gülse Birsel’den yeni bir dizi projesi gelip gelmediği sorusunu yönelten muhabire “Onlar yapacaklar yeni dönemde ama ben yapmak istemiyorum” şeklinde açıklamada bulundu. Senarist veya yönetmen olarak bir projede bulunabileceği yönünde soru sorulan Günaydın, “Ben film yapmak istiyorum. Çok az filmim var. Yani 5-6 tane filmim var. Olabildiğince film yapmak istiyorum çünkü film daha kalıcı oluyor. Birazda hatırası önemli. 30-40 sene sonra tekrar izlenebilecek filmler yapabilirsek bu iyi bir şey diye düşünüyorum” dedi. Filmin kadrosu sorulan Engin Günaydın, “Onlar yazıyor zaten” şeklinde cevap verdi.