Müzik severlerin “Çalsın Sazlar” şarkısıyla beğenisini kazanan Ata Benli ve İrem Figen, daha sonra “Bize Hadi Eyvallah” şarkısıyla başarısını yeniden ispat etmişti. Başarılı şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanan ikili, hayranlarının yeni şarkı beklentisini yükseltti.

"Bize Hadi Eyvallah" şarkısı yerli ve yabancı müzik platformlarında başarılı çalışmalarıyla üst sıralara kısa sürede çıktı ve 2017 yılının müzik listelerinde üst sıralarda yerini almayı başardı. Böylelikle sevenlerinin yeni şarkı beklentileri de arttı. İkili bu beklentilere de çıkardıkları ‘Gün Gelip Soracaksın’ şarkısı ile cevap verdi.

GÜN GELİP SORACAKSIN


Bize Hadi Eyvallah, şarkısı ile müzik listelerinde zirveleri yer edinen Ata Benli ve İrem Figen, müzik severlerin karşısına yine çok başarılı bir çalışmayla çıkmayı başardı. Bu çalışma bir Turay Gül bestesi olan "Gün Gelip Soracaksın" şarkısı. Bu şarkı da tüm yerli ve yabancı müzik platformlarında yayına girmesiyle birlikte, kısa sürede zirveye layık olduğunu ispat etti.

Diğer şarkılarıyla seçkin müzik platformlarında ki yerini halen korumaya devam eden Ata Benli ve İrem Figen ikilisi, “Gün Gelip Soracaksın” ile de 3. gününde sadece Youtube üzerinden 250 bini aşkın bir dinleyiciye ulaşmayı başardı. Kısa sürede yakaladığı başarısını hızla katlamaya devam eden ikili önümüzde ki günlerde milyonlarca kişiye daha ulaşacağını şimdiden göstermiş durumda.

Kısa sürede müzik severlerin beğenisini kazanmayı başaran şarkı, milyonlarca kişi tarafından dinlendi. Bu iddialı çıkışıyla dikkat çeken "Gün Gelip Soracaksın" parçası, aynı zamanda iTunes ve AmazonMP3'te de yer alıyor. Buna ek olarak; Apple Music, Spotify, Fizy ve Türk Telekom Müzik gibi seçkin platformlardan dinlenebiliyor.

Sizlerde bu parçayı aşağıda ki alternatif kanallar üzerinden hemen dinleyebilirsiniz;

Youtube üzerinden dinleyin: Gün Gelip Soracaksın
Apple Music aracılığıyla dinleyin: Gün Gelip Soracaksın
Türk Telekom Müzik üzerinden dinleyin: Gün Gelip Soracaksın
Spotify ile oynatın: 
Gün Gelip Soracaksın