Türkiye’nin her yerinde faaliyet göstermeye başlayan ve gün geçtikçe mağaza sayısını arttırmaya devam eden bim mağazaları. Bugün çok sayıda mağazasıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Bim mağazalarında bulunan ürünleri indirimli ürünlerin yayınlandığı günlerde normal fiyatlarından daha uygun fiyatlara bulmanız mümkün. Sitemizden bim aktüel ürünleri her hafta yayınlandığı gibi bulabileceğinizi unutmayın.

Bim mağazaları aktüel ürün kataloğunu yayınladığı gibi sitemize eklenmektedir. Sitemizde sürekli olarak yayınlanan aktüel ürünleri takip ederek bim mağazalarında satılan ürünlere normal satış fiyatlarının daha altında fiyatlara alabilirsiniz.

Sitemizde sadece bim mağazalarına ait aktüel ürünler bulunmamaktadır. Türkiye’de faaliyet gösteren diğer birleşik mağazaların indirimli ürünleri de sitemize eklenmektedir.

 Sitemizin a101 kategorisinden a101 mağazaları tarafından yayınlanan aktüel ürünlere ulaşabilirsiniz.Ayrıca bu kategorimizden a101 mağazalarında sonraki haftalarda indirime girecek ürünleri bulabileceğiniz gibi a101de bu hafta indirimli ürünlerin tam listesine de ulaşabilirsiniz.

Aktüel ürün katalogları siteler ürün listesini açıkladığı gibi sitemize eklenmektedir. Arkadaşlarımız sürekli olarak ürünleri takip etmekte ve mağazalar tarafından açıklandığı gibi ürünler sitemize eklenmektedir. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek a101 mağazasında satışa sunulan tüm ürünlere hemen ulaşabilirsiniz.

İlk olarak birkaç şube ile satış hayatına başlayan şok marketler gün geçtikçe mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor. Çoğunlukta ülker ürünlerini satan mağaza bir çok mağaza sayısıyla bugün ülkemizde en çok satış yapan birleşik mağazalardan bir tanesi haline gelmiştir.

Şok mağazalarından marketlerden alabileceğiniz ürünleri daha indirimli halde bulabileceğinizi unutmayın. Bizde sizler için her hafta şok indirimli ürünler listesini sitemize eklemeye devam ediyoruz.

Hem marketlerde yayınlanan aktüel ürünlere sitemizden ulaşabilir hem de internette yer alan büyük sitelerin düzenlediği tüm kampanya ve çekilişlerden haberdar olabilirsiniz.Tüm indirim ve kampanyalardan haberdar olmak için sitemizi takip etmeyi unutmayın.