Pop müziğinin usta ismi ünlü sanatçı Hande Yener, Tarkan’ın yeni albümü hakkında açıklamalarda bulundu. Yener, Demet Akalın’ın Tarkan hakkında söylediği “Bizim havamız, Tarkan albüm çıkarana kadar" sözüne ise cevap verdi.

Ünlü sanatçı Hande Yener, Bayram’ın 3’üncü gününde Bodrum’un meşhur gece kulüplerinden Pasha’da hayranlarıyla buluştu. Gece saat 23.00’te açılan kulüp, saat 01.30’da müşterilerine kapıları kapattı. Bilet almak için gece kulübünün önüne gelenler uzun kuyruklar oluşturdu. Biletler bitince birçok Hande Yener hayranı kapıda kaldı. Saat 02.00’de sahne alan Yener ise kalabalığı görünce, "Bugün coşmaya hazır mısınız? Çok güzel bir kalabalık var" diyerek yeni şarkısı “Vah” ile konsere başladı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener’e oğlu DJ Çağan Kulaçoğlu eşlik etti. Gece kulübünü dolduran vatandaşlar, Hande Yener’in fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı. 2 saat boyunca sahnede kalan Yener’i yaklaşık 2 bin kişi izledi. Çoğunlukla hareketli parçalara yer veren Yener, zaman zaman da duygusal şarkılarını seslendirdi. Siyah bir elbiseyle sahneye çıkan Yener’in yaptığı dans şovlar da göz doldurdu. Neşeli tavırları ve esprileriyle sevenlerini gülme krizine sokan ünlü sanatçı, tatilcilere unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı.

Sezen Aksu’dan Hande Yener’e tebrik

Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, Sezen Aksu’dan çok güzel bir mesaj aldığını ifade ederek “Çok heyecanlı ve keyifliyim. Albüm güzel gidiyor, Çeşme’deki işimiz güzel gidiyor. Şimdi Bodrum’a ziyarete geldik. Komşuculuk oynuyorum artık Bodrum, Çeşme arasında. Çok güzel bir mesaj aldım, Kraliçemiz Sezen Aksu’dan beni tebrik etti. Teker teker bestecilerimi tebrik etti. Sezen Aksu’nun mesajı beni çok gururlandırdı. Listelerde de 1 numarayız daha ne olsun. Albümüme tepkiler çok güzel. Sosyal medyada bayağı yankılandı ve halan daha yankılanıyor. Listeleri altüst ettik. Bu işi de sıfır reklam bütçesi ile yaptık. Bu da benim mutluluğuma mutluluk kattı” ifadelerini kullandı.

“Ben Gazman değilim”

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın Tarkan’ın yeni albümü ile ilgili "Bizim havamız, Tarkan albüm çıkarana kadar" söylediği sözü Hande Yener’e soran gazeteclere espirili bir yaklaşımla “ben gazman olmadığım için” cevabını verdi. Yener sözlerine şöyle devam etti “Geçen sene Mor albümünü çıkardığımda Tarkan’da o zaman çıkaracaktı albümünü. Benim öyle bir yarışım yok. Korkum da yok. Korkusu olanlar açıklamalarını yapmış zaten” şeklinde konuştu.

Yener kararsız kaldı

Yeni çıkardığı albüm hakkında konuşmasına devam eden ünlü sanatçı Şu anda “Vay” şarkım çok iyi gidiyor. “Bakacağız” zaten çıkış yaptığım şarkıydı. Birde “ Benden sonra” diye bir şarkım var. Birazcık ah dedirten bir şarkı oldu. Şu anda “Benden sonra” şarkım sosyal medyayı yıkıyor. Bayağı hızlı giden bir şarkım. Şu anda “Vah” yada “Benden sonra” şarkısına klip çekeceğim. Ama kararsızım şu anda. Klipi kesinlikle yurtdışında çekeceğim”dedi.

Oğlu ve Nişanlısı ile geldi

Oğlu Çağan kulaçolu ile beraber sahneye çıkacaklarını söyleyen Yener “Oğlum’la birlikte sahne alacağız. Nişanlımda burada oda bizi izleyecek. Bayramda zaten ailemle birlikteydik. Önce Çeşme’yi kalkındırdık şimdi buraya geldik. Beach club eğlence anlayışını tekrar gündeme getirmek iyi oldu. 3 senedir beach clublerde de hareket var” şeklinde konuştu.