Yeni bir eve taşınmak herkes için büyük önem taşıyabilir, özellikle de tüm paketleme ve yükleme kutuları ile… ama yeni bir eve taşınmak her zaman eğlencelidir, çünkü yeni anılar yaratmaya başladığınız yerdir! Yeni hatıralar yaratmanın bir yolu odanızı dekore etmektir… her kızın kendi odasını dekore etmesi rüyadır! İlham almanız mı gerekiyor? Peki, en iyi rüya odanızı nasıl tasarlayacağınıza dair birkaç kolay yol var.

 

İlk olarak, odanızı seçtikten sonra etrafınıza bakın ve odanızın ne kadar geniş olduğunu görün. İkinci olarak, yatak odanızın duvarı için bir renk seçin. Üçüncü olarak, muhteşem ve şık görünecek yatak odanızı dekore etmek için bazı eğlenceli fikirlere karar verin!

 

Devam edin ve odanızı ölçün, odanızın ne kadar büyük olduğunu görün, o zaman yatağınızı ve diğer güzelliklerinizin nerede ayarlanacağını anlayabilirsiniz! Odanızı ölçtükten sonra, duvarınız için bir renk belirlemeye başlayın. Bu kendinizi ifade etme şansınız… ona ev gibi bir his verin! Eğer usta iseniz, duvarınızda harika sanat eserleri sergiliyor veya hatta kendiniz de bir tane yaratıyorsunuz! Eğer modayı takip ediyorsanız, odanızı renk kombinasyonuyla süsleyin ve dekore edin. Eğer bir kitap nerd iseniz o zaman duvarınıza kitapta yer açın ve tüm kitap koleksiyonlarınızı saklayın.

 

m moda ürünlerime, odanıza, en sevdiğiniz ve özel moda parçalarınızla dekore ederek odanıza biraz glam ekleyin. Tek yapmanız gereken onu bir dekor deposunda tasarlamak. Masif pembe renkler ve beyaz dokunuşlarla süsleyerek şık ve muhteşem bir görünüm elde edin.

 

Depolama çözümleri, günlük eşyalarınızı saklamanın en kolay yollarından biridir. Sadece organize olmanın yanı sıra odanızı dekore etmenin de iyi bir yolu. Temiz ve taze görünüyor! Bir dolap deposu seçerken, renk düzeninize uyun!

 

Yatak Odası Fikirleri

 

Dekorasyon da işlevsel olabilir. Çekmeceler ve dolaplarla birlikte bolca depolama alanıyla kendiniz için bir masa alanı ekleyebilirsiniz. Küçük köşeniz olabilir ve hepimiz bir projede çalışırken veya üzerinde çalışırken küçük köşelerimize ihtiyacımız var! Ama tahmin et, dekorasyonla aynı zamanda organize ve şık olabilirsin. Örneğin, gününüzü getirmek için güzel duvar desenleri ve renk ekleyerek çalışma süresini ve ödevlerini daha çekici hale getirin!