Ünlü sanatçı Tarkan'ın yeni çıkartmış olduğu albümü gündeme oturmuş ve dinleyenler tarafından çok sevilerek beğenilmişti. Albüm içinde "Beni çok sev" adlı şarkısı Cengiz Tekin tarafından Ayşe Mine'nin okuduğu 'Ellerim Uğurlar' şarkısına benzediği sebebiyle MESAM'a başvuru yaparak şarkının incelenmesini talep etmişti. 

Bunun üzerine MESAM'dan "tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar vermiştir" şeklinde cevap geldi.

MESAM Teknik Bilim Kurulu tarafından gelen kararı Onur Akay sosyal medya paylaşmış olduğu dilekçe ile yazmış olduğu yorum;

Tarkan'ın okuduğu ‘Beni Çok Sev' isimli şarkının, Ayşe Mine'nin okuduğu ‘Ellerim Uğurlar' isimli şarkıdan çalıntı olduğu iddiası hakkında, MESAM Teknik Bilim Kurulu kararını verdi. Kurul, aynı olan bölümlerin eserlerin ana teması olduğunu tespit etmiştir. ‘Ellerim Uğurlar' isimli şarkının bestecisi Cengiz Tekin'in, bestesi Serkan İzzet Özdoğan'a ait olan ‘Beni Çok Sev' isimli eserdeki pay oranın belirlenmesi için tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar vermiştir.”

İşte o paylaşım;







Kaynak: Beyaz Gündem