EXPO 2016 Antalya’nın yerli konserler serisinde Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl sahne aldı.
Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biri olan Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray ve Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl, EXPO 2016 Antalya’nın yerli konserler serisinde sahneye çıktı. EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro’da Kral FM’in program yapımcılarından Gezegen Mehmet’in sunduğu gecede ilk olarak İsmail Altunsaray sahne aldı.
Neşet Ertaş ekolünün yeni kuşak temsilcilerinden biri olan Altunsaray, sahneye bağlamasıyla birlikte çıktı. Başta Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş’ın olmak üzere birçok türkü ve uzun havaları seslendiren Altunsaray’a, hayranları büyük ilgi gösterdi. ‘Senin Yüzünden’, Karacaoğlan’ın ‘Kız Senin’ gibi birçok parçayı seslendiren Altunsaray, konser sonrası dinleyicilerine teşekkür etti.
İsmail Altunsaray’dan sonra sahneye, Türk Halk Müziği sanatçısı ve aynı zamanda oyuncu da olan Yavuz Bingöl çıktı. Konserine, “Turnalara tutunda gel” İsimli türküyle başlayan Bingöl, eski ve yeni şarkılarını EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki hayranları için söyledi. Birçok halk ozanının eserlerini seslendiren Bingöl, hayranlarından tam not aldı.