Her yıl baharın en değerli gününü, armağan ettiğimiz çiçeklerle daha da değerli kılmaya ne dersiniz? Muhtemelen neden bahsettiğimi anlamadınız. Bizleri dünyaya getiren, bugünlere gelmemizde en büyük fedakarlığı gösteren annelerimizden bahsediyorum tabi ki. Yılın yalnızca bir günü değil, tüm günlerinde minnetle kucakladığımız annelerimize, yaklaşan Anneler Günü’nde güzel bir sürpriz düşünüyorsanız yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz.

Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl 13 Mayıs tarihine denk geliyor. Annelere verilecek en değerli hediyenin sevgi olduğunun farkındayız, fakat bu yıl bir değişiklik yapıp, ona dünyanın en güzel çiçeklerinden armağan edelim mi? Daha önce verdiklerinizden çok daha farklı, tazeliği ve kokusuyla akıllarda kalacak en güzel anneler günü çiçeği çok da uzağınızda değil.

Dilerseniz, Anneler Günü çiçek Hediye Etmenin çeşitleri içerisinde en beğenilen aranjmanlar hakkında kısaca bilgi verelim. Başta, uzun süre tazeliğini koruyan, üzerindeki sanat ve işçilikle annelerinizin baktıkça sizi hatırlayacağı kaktüs familyasından Succulent türü çiçeklerin, salon ve oturma odalarına en çok yakışan çeşitlerden birisi olduğunu söyleyebilmek mümkün. Ayrıca tüm annelerin vazgeçilmezi Orkide, çiçek tasarımcıları tarafından sanatsal hediyelere dönüşebiliyor. Çiçekçiliği sanat olarak gören uzmanlar tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan orkideler, beyaz, mor, pembe renkleriyle annelerimizin ruhuna hitap ederek uzun süre hatırda kalmanızı sağlayacak değerli hediyelere dönüşebiliyor.

Daha önce görmediğiniz renklerde, yardımcı ve destekleyici çiçek çeşitleriyle harmanlanan güllerden bahsetmemek olmaz. Tamamen organik olarak yetiştirilen ve yalnızca anneler gününe özel hazırlanan gül buketleri vazolu ve vazosuz çeşitleriyle farkı fark edebilmenizi sağlayacak, butik çiçek çeşitlerinin ender türleriyle tanışmanıza da vesile olacaktır.

Taze kır papatyalarının eşsiz kokusu, annenizi çocukluğunda koşup oynadığı kırlarda kısa bir seyahate çıkaracak ve belki de şimdiye kadar aldığı en güzel anneler günü hediyesi olma özelliği taşıyacaktır. "Online çiçek siparişi verirken tercih etmenin" farkına varabilirsiniz.

Alışılmışın dışında kullanım hediyelerinin ya da dayanıklı ev eşyaları almaktansa annelerimiz gibi güzel, nazik ve kırılgan çiçek türlerinin hediye edilmesi Anneler Günü’nün anlamıyla da örtüşecek.

Beğendiğiniz çiçek türünün bozulmadan, tazeliğini kaybetmeden, dalından sanki yeni koparılmışçasına güzel kokusuyla İstanbul çiçek gönder ayrıcalığını annemize tattıralım ve unutmayalım ki dünya onlarla güzel.