Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 8 yıl önce geçirdiği kısmi felç sonrası yatağa mahkum kalan 68 yaşındaki Ferizan Kuşçu’ya Alaşehir Belediyesi tarafından tekerlekli engelli aracı hediye edildi.
Alaşehir’de 8 yıl önce geçirdiği kısmi felç sonrası yatağa mahkum kalan ve 5 çocuğundan biri olan Fatma Erdoğan’ın yanında yaşamını sürdüren 68 yaşındaki Ferizan Kuşçu’nun durumunu öğrenen Alaşehir Belediyesi tarafından yaşlı kadına tekerlekli engelli aracı hediye edildi. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla tekerlekli engelli aracı Belediye Meclis Üyesi Barış Acar tarafından yaşlı kadına hediye edildi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemiz sınırları içerisinde yaşam mücadelesi veren her vatandaşımız bizim vatandaşımızdır. Ferizan Kuşçu’nun durumu hakkında Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne Kızı Fatma Erdoğan’ın talebi ve bilgilendirmesi üzerine Ferizan Kuşçu’ya tekerlekli engelli arabası aldık ve Belediyemiz Meclis Üyemiz Barış Acar ile takdim ettik. Ferizan Kuşçu’nun bir nebze de olsa sokağa çıkıp gezinebilmesi temiz hava teneffüsü almasını sağladık” dedi.