Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi kısa bir süre önce göreve gelen Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erol Timur ve yönetimini ağırladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongreyle Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçilen Erol Timur ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da hazır bulundu. Federasyon Başkanı Timur, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada Yunusemre Belediyesi’nin spor ve sporcuya yaklaşımını bildiklerini ve takdir ettiklerini kaydetti. Yunusemre ilçesinde federasyona bağlı 20 kulüp bulunduğuna dikkat çeken Timur, “Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak kurumlar anlamında ilk ziyareti Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye yaptık. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin spora ve sporcuya yaklaşımını ve ilgisini biliyoruz. 120 spor kulübümüzden yaklaşık 20 tanesi Yunusemre sınırları içerisinde. Belediyemiz geçtiğimiz yıllarda amatör kulüplerimize malzeme ve nakdi yardımda bulunmuştu. Kulüplerimiz adına teşekkür ediyor, bu yardımların devamını diliyorum. Yunusemre Belediyespor takımına da bölgesel amatör ligde başarılar diliyorum” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise yeni yönetime görevlerinde başarılar dilerken; imkanları ölçüsünde amatör spor kulüplerine destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Çerçi, “Belediyespor olarak birçok branşta yaklaşık bin 800 sporcumuz bulunuyor. Amacımız çocuklarımızı spora yönlendirmek. Yunusemre Belediyesi olarak çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Gelecek nesillere sahip çıkmak anlamında Yunusemre Belediyesi sosyal sorumluluk yerine getiriyor. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Bizler belediye olarak amatör kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde desteklerde bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.