Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Avşar Mahalle Muhtarı Mehmet Kahrıman ve Avşar İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Kayıkçı ile okul aile birliği üyelerini makamında ağırladı.
Turgutlu’nun 61 mahallesine ulaşarak en ücra noktaya kadar hizmet götüren Turgutlu Belediyesi, son aylarda Avşar Mahallesi’nin yollarına yaptığı bakım, futbol sahası düzenlemesi, düğün salonu tahsisi, cami ve sağlık ocağı etrafı korkulukları gibi hizmetleriyle mahalle sakinlerinin takdirini topladı. Hizmet ve yatırımlardan dolayı memnuniyetini dile getirmek isteyen Avşar Mahalle Muhtarı Mehmet Kahrıman ve Avşar İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Kayıkçı da aile birliği üyeleri Yunus Gürbüz ve Mehmet Kuzucuk ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret etti. Avşar Mahallesi’nin sorunlarını çözüme kavuşturmalarından dolayı Başkan Şirin’e teşekkür eden Kahrıman, “Tüm hizmetleri için değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizin sorunları gideriliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ile koordineli çalışmaları bölgemize hizmet olarak dönüyor. Geçen günlerde camimizin ve sağlık ocağımızın etrafını demir korkulukla güvenli hale getirdiler. Zira futbol sahamız da elden geçti. Arazi yollarımız yaz-kış düzenleniyor. Çok şükür Avşar düğün salonumuz da yapılıyor. O anlamda bu destekleri ve ilgilerinden dolayı başkanımıza minnettarız. Allah nice hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Avşar İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Kayıkçı da mahalle yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Değerli belediye başkanımızın okullara verdiği desteği takdirle karşılıyoruz. Okulumuzun eksiklikleri noktasında bugüne dek destek aldık. Şuanda bahçe düzenlemesine ve çocuk oyun gurubuna ihtiyacımız var. Sayın başkanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime verdiği desteği Avşarlı çocuklarımızdan da esirgemeyeceğini biliyoruz” dedi.
“Hedefimiz sorunları çözüme kavuşturup kalıcı hizmet yapmak”
Başkan Şirin de ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, “Elbette Avşar mahallemiz de diğer 60 mahallemiz gibi bizim sorunlarını çözerek yolumuza devam etmeyi istediğimiz bir bölge. İmkanlarımızı seferber ederek küçük-büyük demeden şehrimizin dört bir yanına ulaşıyoruz. Halkımız nezdinde takdir görmek de doğru işler yaptığımızın göstergesi oluyor. Muhtarımızın da belirttiği gibi Avşar mahallemizin her ne sorunu varsa imkanlarımız dahilinde çözmeye gayret ediyoruz. Cami, okul, yol, kaldırım, parke, futbol sahası, sağlık ocağı gibi farklı noktalara temas ederek, düzenleme ve iyileştirme yapıyoruz. Diğer yandan çözüm ortağımız Büyükşehir Belediyesi ile söz verdiğimiz gibi Avşar Mahallesi’ne düğün salonu kazandırıyoruz. İnşaatında sona yaklaşıldı. İnşallah bu kış aylarında halkımızın hizmetinde olacak. İlçemizin alt yapı ve kanalizasyonun sil baştan yenilenmesi noktasında da Avşar Mahallemiz 2017 yatırımları içerisinde yer alıyor. İnşallah başlayıp tamamlandığında alt yapıya dair kalıcı ve yıllarca kaliteli hizmet verebileceğimiz bir çalışma olacak” dedi.
“Çocuklarımıza Feda Olsun”
Avşar İlköğretim Okulu’nun taleplerini de kısa sürede yerine getirme sözü veren Başkan Şirin, “Çocuklar bizim umudumuz, geleceğimiz. Onlara yapılan yatırım, ilçemizin ve ülkemizin geleceğine yapılan yatırım oluyor. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana okullarımızı eğitim yuvamız; öğretmenlerimize, velilerimize ve çocuklarımıza hizmet etmeyi en yüce hizmet bildik. Bahçe düzenlemesini yapmaktan, onlara çocuk oyun gurubu sunmaktan memnuniyet duyarım. Çocuklarımız için herşey feda olsun. En kısa sürede taleplerinizi yerine getirmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.
(İU*ÖND-Y)