Turgutlu Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure hayırları Irlamaz ve Güney Mahallerinde de gerçekleştirildi. Irlamaz Mahallesinde vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Turgay Şirin de çalışma ve hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Turgutlu Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure ikramları Irlamaz ve Güney Mahalleleri ile sona erdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar, İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger, Park Bahçeler Müdürü Önder Pala, Mali Hizmetler Müdürü Nurettin Akkoç, İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Çokdinç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Aşkıngil, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe ile birlikte Irlamaz Mallesini ziyaret etti.
Aşevi ve Hayır Merkezi aracıyla yaklaşık 750 kişilik aşure ikramı yapıldığı mahallede Başkan Şirin ve beraberindekiler, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle sakinlerinden Başkan Şirin’e sıcak karşılama
Mahalle Muhtarı Ali Akman tarafından karşılanarak vatandaşlarla selamlaşan Başkan Şirin, “Mübarek Muharrem Ayı’nı geride bırakırken, yaklaşık 15 bine yakın vatandaşımıza aşure ikramında bulunduk. Nasip oldu bugün buradayız. Ulaştığımız her vatandaşımıza afiyet olsun, Allah tekrarlarını nasip etsin” dedi.
Turgutlu Belediyesi çalışmaları hakkında Irlamazlılara bilgi veren Başkan Şirin, üst yapıya dair vatandaşların sorularını yanıtladı. Muhtar Akman, MASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarıyla fosseptik diye bir şeyin kalmamasının memnuniyetini yaşadıklarını belirtirken, Irlamaz Mahallesinin sorunlarına kalıcı çözümler üreterek hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne, Turgutlu Belediyesi’ne ve MASKİ’ye teşekkür etti. Kahvehanedeki sohbetin ardından diğer kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Şirin, vatandaşlarla kısa sohbetler etti.