Memur Sen Konfederasyonu Büro Memurları Sendikası Manisa Şubesi 3.Olağan Genel Kurulunda Başkan Murat Özkan güven tazeledi.
Olağan Genel Kurul Toplantısı Manisa Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Şube delegelerinin katıldığı genel kurulda sendikanın üç dönemdir başkanlığını yürüten Murat Özkan yeniden aday oldu. Tek listeli seçimde Başkan Özkan delegelerin oylarıyla güven tazeledi.
Üyelere hitaben bir konuşma yapan Başkan Özkan, sendikayı kurdukları ilk günden bu yana birlik ve beraberliklerini muhafaza ettiklerine dikkat çekti. Başkan Özkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Başarımızın sırrı da burada. Yola çıktığımız arkadaşlarımızla hala ilk günkü heyecanla hizmet ediyoruz. Amacımız memur üyelerimizin maddi ve manevi haklarını gözetmek, kollamak ve geliştirmektir. Memur Sen Konfederasyonu’nun sendikal anlamda başarısının sırrı sendikacılığı ve sendika yöneticiliğini iç çekişmelere mahal vermeden yürütüyor olmasıdır.”
“15 Temmuz gecesi sokaktaydık”
15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbeye de değinen Başkan Özkan, “O gece ülkemiz FETÖ terör örgütünün planlı saldırısına maruz kalmış ve milletimiz bu karanlık geceyi aydınlığa çevirmeyi başarmıştır. Sendika üyelerimiz de milletimizin tarih yazdığı o gece meydanlarda halkımızla birlikte görevini yerine getirmiştir. Büro Memurları Sendikası olarak bundan sonra da ülkemiz, devletimiz ve milletimizin birliği ve bütünlüğü için mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.