Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda makamında Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkililerini ağırladı. Ziyarette Salihli’deki çalışmalar hakkında bilgi alıverişinde bulunuldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter yardımcısı Genç ve Daire Başkanı Çakır, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı bilgilendirdi. Ziyarete, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile Salihli 3. Bölge İtfaiye Amiri Ercan Özçelik de eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi işbirliğinde ilçede yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ile Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır’a teşekkür etti.