Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, makamında Lidya Yeminli Mali Müşavirlik bürosu sahiplerini ağırladı.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, göreve başladığı günden itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Lidya Yeminli Mali Müşavirlik Bürosu sahipleri Volkan Aksoyoğlu ve Uğur Uğurlu, Genel Müdür Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Aksoyoğlu ve Uğurlu ziyaretlerinde Genel Müdür Coşkun’a çiçek takdim ettiler.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretlerden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Coşkun, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Lidya Yeminli Mali Müşavirlik Bürosu sahipleri Volkan Aksoyoğlu ve Uğur Uğurlu’ya çok teşekkür ederim. Göreve başladığım günden itibaren, Manisa’mızın çeşitli meslek dallarından ziyaretime gelerek göstermiş oldukları destekler beni onurlandırıyor. Manisa’mıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, her türlü destek bize güç veriyor ve daha iyi hizmetlerde bulunmak için bizleri motive ediyor” dedi.