Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz halen gelen ailelerin yardımına koştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail Kölmük ve Recep Kölmük, Cumali Kaşlı’yı yalnız bırakmayarak buzdolabından-çamaşır makinesine kadar tüm eşyalarını yeniledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesinde evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılmaz hale gelen İsmail Kölmük, Recep Kölmük ve Cumali Kaşlı’nın yaralarını sardı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi acılı aileleri yalnız bırakmayarak evin eşyalarını yeniledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ve Mütevelli Mahalle Muhtarı Mehmet İçigen aileleri ziyaret ederek, eşyaları teslim etti. Acılı ailelere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün geçmiş olsun dileklerini ileterek, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, yatak ve bulaşık makinesi gibi evin temel ihtiyaçlarının yer aldığı çok sayıda eşyayı teslim eden Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy, Manisalı vatandaşların iyi gününde olduğu gibi, kötü günlerinde de her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirdiklerinin altını çizen Aksoy, “Çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen ailelerimizin eşyalarını yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Büyükşehir Belediyemiz tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan bu yardım, yüreklerdeki acıyı da söndürdü” dedi.
Çıkan yangın sonucu mağduriyet yaşayan aileler Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine yapılan yardım nedeniyle mutluluklarını paylaştı. Eşyaları yenilenen aileler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e zor günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür etti.