Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetine 2017 yılında görev yapmak üzere 2’si muhtar, 2’si sivil toplum kuruluşu temsilcisi olmak üzere 4 üye seçileceği öğrenildi.
2017 yılı 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 dönemi için Manisa SYDV Mütevelli Heyet üyelerini belirlemek amacıyla 15 Aralık günü, sosyal yardım amaçlı faaliyette bulunan vakıf ve dernek temsilcileri ile saat 10.00’da, Manisa’daki mahalle muhtarları ile saat 11.00’de Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda seçim yapılacağı açıklandı.
Seçime katılmak isteyen dernek veya vakıfların başkan veya yetkilendirilmiş bir temsilcisinin, dernek veya vakıflarına ait tüzük veya vakıf senedi, yönetim kurulu kararı ile verilen yetki belgesi, mahalle muhtarlarının, muhtar kimliği ve kimlik fotokopileri ile en geç 13 Aralık tarihi mesai bitimine kadar Manisa SYDV Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. Yapılan açıklamada ayrıca kanunda belirtilen sosyal yardım amaçlarına yönelik faaliyette bulunduğuna karar verilen sivil toplum kuruluş temsilcilerinin belirtilen gün, saat ve yerde hazır bulunmaları gerektiği de bildirildi.