Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor, 10 günlük hazırlık kampı için Manisa’dan ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip iki etaptan oluşacak kampta ilk olarak Sultanlar Ligi takımlarından Bursa Nilüferspor ve Beşiktaş ile ardından da onur konuğu olarak davet edildiği 4’lü özel turnuvada Galatasaray, Trabzon İdman Ocağı ve Halkbank ile karşılaşacak.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 15 Ekim’de başlayacak yeni sezon öncesi hazırlık kampına giriyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz Bursa ve İstanbul’da iki etaptan oluşan bir kamp yapacak. Kamp öncesi takımı yalnız bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, yeşil beyazlı temsilcimizi Halil Onultmak Spor Tesisleri’nden uğurladı. Ustamehmetoğlu sultanların Manisa’yı en güzel şekilde temsil edeceğine yürekten inandığını belirtti ve takıma başarılar diledi.
“İki etaptan oluşan bir kamp dönemi geçireceğiz”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının gireceği 10 günlük kamp süreci hakkında Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da bilgiler verdi. Çalışkan, “Takımımız kamp sürecince antrenmanlar ve hazırlık maçları oynayacak. Kampımız iki etaptan oluşuyor. İlk etabımız Bursa’da. Burada Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile 2 hazırlık maçı yapacağız. Ardından takımımız İstanbul’a geçiyor. Burada yine Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş ile hazırlık maçı yapacağız” dedi.
“Rakiplerimiz, Sultanlar Ligi’nin güçlü ekipleri”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan Beşiktaş ile oynanacak hazırlık karşılaşmasından sonra takımın onur konuğu olarak katılacağı 4’lü turnuva hakkında da açıklama yaptı. Çalışkan, “Galatasaray, Trabzon İdman Ocağı ve Halkbank gibi Sultanlar Ligi’nin güçlü ekipleriyle, Manisa Büyükşehir Belediyespor’umuz mücadele edecek. Takımımız bu güçlü ekiplerle 3 gün arka arkaya hazırlık maçları oynayacak. Oyuncularımızın bu turnuvada Manisa’yı en güzel şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphem yok” diye konuştu.
“Takımımız iyi yolda”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının özel olarak davet edildiği 4’lü turnuvanın önemine de değinen Çalışkan, “Turnuvaya davet edilmemiz, takımımızın iyi yönde işler yaptığının en büyük göstergesi. İnşallah bu kamp dönemini iyi bir şekilde geçirip, lige hazır olacağız” dedi.