MASKİ Genel Müdürlüğünün Yarhasanlar’daki ek hizmet binası yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Genel Müdür Coşkun, ek hizmet binasının Manisalılara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün Yarhasanlar Mahallesinde tadilat çalışmalarını tamamladığı ek binası, vatandaşların hizmetine açıldı. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yenilenen yüzüyle hizmete giren binada incelemeler yaptı. Genel Müdür Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ile Burak Aslay, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Funda Solak, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal ve Bilgi İşlem Dairesi Koordinatörü Gökhan Kiriş eşlik etti. Manisa merkezde 148 bin aboneye hizmet verilecek ek hizmet binasında Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na bağlı çalışanlar yer alıyor. Ek hizmet binasında; Alo 185, ‘Yalnız Değilsiniz’ ekibi, su açma kesme, endeks okuma, kartlı ve mekanik sayaçların rutin kontrolleri ve kaçak su işlemleri yapılabilecek. Bununla birlikte eski garaj içerisinde hizmet veren su açma kesme biriminin de taşındığı hizmet binasında 9 adet vezne ile tahsilat işlemleri gerçekleştirilecek.

Yarhasanlar binası modern yapısıyla hizmette

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, tadilat çalışmalarının ardından yenilenen yüzüyle ek binanın vatandaşlara hizmet vermeye başladığını belirterek, “Ek hizmet binamızın modern görüntüsü ve ferah yapısıyla hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Abonelerimiz, hem tahsilat işlerini hem de abonelikle ile ilgili işlerinin büyük bir bölümünü ek hizmet binamızda yapabilecek. İlgili birimlerimizi tek çatı altında topladık. Bu sayede, sunduğumuz hizmetlerde herhangi bir aksama yaşanmasının önüne geçiyoruz. Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.