Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor, teknik direktör Fikret Gezer ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyespor Kulübü’nün her branşta sportif başarıyı hedeflediğini belirterek, futbolda da iyi yerlere gelmek istediklerini söyledi. Yeni sezon için teknik direktör Fikret Gezer ile anlaştıklarını kaydeden Başkan Kayda, “Futbol takımını yeni sezonda tecrübeli ve deneyimli hocamıza emanet ettik. Salihli’de uzun yıllar spor camiasında çalışan herkes tarafından bilinen Fikret hocamıza güveniyoruz. Yılların tecrübesine sahip olan hocamız ile birlikte çok başarılı bir sezon geçirmeyi ümit ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Salihli Belediyespor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Fikret Gezer, yeni sezonda yardımcı antrenörler Adem Başaran ve Murat Kahraman ile birlikte görev yapacak. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve yöneticiler katıldı.