Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yoğun programları arasında bir taraftan iade-i ziyaretler yapıyor, diğer taraftan da konuklarını ağırlıyor.
Giritligil Otel sahiplerinden Tamer Balatlı ve Giritligil Oteli Genel Müdürü Özgür Yılmaz, Manisa Kamyoncular Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahintepe ve yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.
Giritligil Otel sahiplerinden Tamer Balatlı kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür ederek Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını diledi. Manisa’nın önemli bir turizm potansiyeli olmasına rağmen bu potansiyelden yeterince yararlanılamadığını belirten Balatlı, Manisa’da turizmin gelişmesi için çalışmalar başlatıldığını, bundan sonra yapılacak çalışmalarda ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyledi.
Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahintepe ve yönetimi de Vali Güvençer’i ziyaret etti. Ziyarette, kooperatif ve üyeleri hakkında bilgi veren Şahintepe Vali Güvençer’e kamyoncu esnafının sorunlarını aktardı.
Vali Güvençer de konuklarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, Manisa’nın sahip olduğu tarım, sanayi, turizm vb. potansiyelden en iyi şekilde yararlanılması için elbirliği ile çalışacaklarını, Manisalıların hak ettikleri hizmeti vermek ve karşılaştıkları sorunları çözmek için de her türlü çabanın gösterileceğini bildirdi.