Mardin İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş grubu çocukların içinde düzenlenen etkinlikte eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere diplomaları verildi.

Mardin İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 yaş arasındaki çocuklar için yılsonu final etkinliği düzenlendi. Mardin Müftülüğü Konferans salonunda yapılan program, minik çocukların Kur’an-ı Kerim’i okumasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Artuklu İlçe Müftüsü Mustafa Ali Işık, Kur’an Kurslarına gelen öğrencileri tebrik ederek ailelerine teşekkür etti. Programda konuşan Mardin Müftüsü İsmail Çiçek ise “Anne babaları ve ufak yavrularımızı tebrik ediyorum. İnşallah Ramazan ayı geldi. Bu çocuklar sadece bu eğitimle kalsın istemiyoruz. Ramazanda camilerin gülleri olarak çocuklarımızı camilere bekliyoruz. Onlar günahsız yavrularımız bizim. O günahsız yavrularla Ramazan ayında dua etmeyi arzuluyoruz” dedi.

Daha sonra minik öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler sergilendi. Yılsonu finali minik öğrenciler için yapılan diploma töreniyle sona erdi.