Mersin’deki kazada ölen şahsın araçta yolcu olduğu ortaya çıktı Mersin’deki kazada ölen şahsın araçta yolcu olduğu ortaya çıktı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan her mahallede asfalt kaplama, kaldırım yenileme ve kilitli parke taşı serim hizmetine hız verdi.

Hazırladıkları plan ve programla hareket eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçlenen personel desteği ile finişer ve silindir gibi ağır iş makineleri yardımıyla yaptığı çalışmalarda, Akdeniz’de kırsal-merkez bölge demeden ihtiyaç duyan her mahallede asfalt kaplama ve yama, kaldırım yenileme ve kilitli parke taşı serim hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Kazanlı Mahallesi’nde asfalt kaplama çalışması başlatan ekipler, Yanpar Mahallesi’nde de ihtiyaç duyan sokaklarda önce tesviye ardından da kilitti parke taşı serimi yaparak sokakların görünümünü tamamen değiştirdi. Yakaköy Gudubes Sokakta ise 1 ve 2’nci etap asfalt çalışmasını bitiren ekipler, Yenitaşkent Mahallesi’nde asfalt serimini bitirip silindiraj çalışması yaptı.

Kırsal mahallelerin sokakları kilitli parke taşları ile yenileniyor

Öte yandan Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi’nde de ihtiyaç duyan sokaklarda kaldırım yenileme ve kilitli parke taşı çalışması yaparak mahallenin çehresini değiştiren fen işleri ekipleri, Puğkaracadağ Mahallesi’nde de halı saha ve düğün salonuna giden yolu kilitli parke taşı döşeyip yeniledi. Cami Şerif Mahallesi’nde de daha önce belirlenen çeşitli sokaklarda kaldırım döşeme çalışması yapan ekipler, Iğdır Mahallesi’nin muhtelif sokaklarında asfalt yama çalışması, Siteler, Gündoğdu ve Şevket Sümer mahallelerinin sokaklarında ise kilitli parke taşı ve kaldırım tamirat yaptı.