Asıl mesleği doktorluk olan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ziyaret ettiği mahallelerde fırsat buldukça vatandaşları ücretsiz muayene ediyor.

Başkan Turgut, Arkum Mahallesi’ndeki kahvehaneler ile esnafı ziyaret etti. Turgut, asıl mesleği doktor olması sebebiyle kendisine rahatsızlığı ve hastalığıyla ilgili şikayette bulunan vatandaşları da muayene ettti.

İlçede gerçekleştirdikleri çalışmaları yerinde, sokak sokak gezerek vatandaşlarla birlikte denetlediklerini belirten Turgut, "Eksikliklerimizi ve yapacak olduğumuz çalışmaları da yine vatandaşlarımızla birlikte belirliyoruz. Her zaman hizmet için ve halkımızın rahatlığı için çalışacağız. Zaten her hafta salı günleri gerçekleştirdiğim halk günlerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halk günü dışında görüşmek isteyen kişilere her zaman kapımız açık. İşinden, gücünden ve rahatsızlığından dolayı belediyeye kadar gelemeyen vatandaşlarımızda var. Bizde onların ayağına kadar gidiyor, taleplerini, fikirlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın sıkıntısını, isteğini bilmeden anlamadan bu şehre hizmet edemeyiz. Bu bölgede yaşayan insanların neye ihtiyacı varsa o konuda çalışmalarımızı yapıyor ve halkımıza sunuyoruz" dedi.

Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Turgut, “Silifkemiz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifkemizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri halkımızın ortak kararı ve talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.