Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesindeki Genç MÜSİAD Mersin Şubesi’nin yeni yönetimi, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

Çakacak, Genç MÜSİAD Mersin Şubesi’nin geçen Şubat ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulunda Şube Başkanı seçilen Metin Tümen ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini, sahil Valilik makamında kabul etti. Ziyarette, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çakacak, derneğin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği önemli sosyal sorumluk projeleri ile Mersin’in ve Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunan sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını söyledi. Çakacak, Başkan Tümen ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Tümen ise derneğin Mersin’de yürüttüğü başarılı çalışmaları daha da geliştirerek kente hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Tümen, bugüne kadar derneğin gerçekleştirdiği çalışmalara büyük katkı sunan ve iş insanlarına olan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Vali Çakacak’a teşekkür etti.