Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek olan Dijital Futbol Turnuvası, Forum AVM’de futbol severlerle buluşacak.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 21-23 Ekim tarihleri arasında futbol ile teknolojiyi birleştiren Dijital Futbol Turnuvası düzenleyecek. Forum Mersin’in ev sahipliğinde mini futbol sahasında dijital gözlüklerle yapılacak olan turnuvaya, 17 yaş üstü futbola ilgisi olan kadın-erkek herkes katılabilecek. Forum Mersin Danışma Ofisi karşısına kurulan stantta yapılacak başvurular sonrasında, 3’er kişilik oluşturulacak takımların oyuncuları, takacakları gözlüklerle sahanın tepesine kurulacak olan kameranın görüntülerinden kendilerini kuşbakışı izleyerek, futbol oynamaya çalışacak. Bol mücadeleli geçecek olan oyunlar sonrasında her gün en yüksek skoru yapan takım bir üst tura çıkacak.
Forum Mersin Sanatçılar Meydanı’na kurulacak olan mini futbol sahasında dijital gözlüklerle yapılacak olan turnuvaya son başvuru tarihinin 20 Ekim olduğu bildirildi. Oynayanlar kadar izleyenlere de büyük keyif verecek olan turnuvada, 1. takımın her oyuncusuna birer adet televizyon, 2. takımın her oyuncusuna birer adet bilgisayar, 3. takımın her oyuncusuna birer adet tablet ve 4. takımın her oyuncusuna Forum Mersin tarafından birer adet sürpriz ödül verilecek.