Mersin’in Bozyazı Kaymakamı iken Resmi Gazete’nin 1 Aralık 2016 tarihli sayısında yayımlanan Mülki Amirler Kararnamesi ile Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Suat Yıldız, veda ziyaretlerine başladı.
Yaklaşık 1,5 yıldır Bozyazı Kaymakamı olarak görev yapan ve 15 Aralık 2016 tarihinde görevinden ayrılacak olan Yıldız, veda ziyaretleri kapsamında Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, İlçe Emniyet Müdürü İsrafil Ergün başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ilçe teşkilatları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek veda etti.
Yıldız, görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmalarda kendisine destek veren daire amirlerine, siyasi parti teşkilatlarına ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.
Veda ziyaretlerinde daire amirleri, siyasi parti ilçe ve sivil toplum örgütü başkanları da Bozyazı’da göreve başladığı günden itibaren hizmet için çalışan, vatandaşlara kapısını sürekli açık tutan, kurduğu diyalog ile vatandaşların gönlünü kazanan Kaymakam Yıldız’a alıştıklarını, kendi isteği sonucu tayinin çıkmasına üzüldüklerini belirterek, Yıldız’a yeni görev yerinde başarılar dilediler.